Miljøvenlige mindesten og mindeplader i keramik

Vælg en smuk og moderne mindesten fra Timestone i stedet for den traditionelle gravsten. Ud over at mindestenen er smuk og en smule anderledes, giver den også nogle fordele som er trygge og rare, når man lige har mistet en kær.
Derfor skal du vælge Timestone

Vores mindesten kan købes hos én af vores mange forhandlere, eller direkte her på siden.

Mand knæler med gravsten. Design awards

Dansk design

Showrooms i hele DK

Hurtig levering

Holdbarhed 25+år

Et ord fra vores designer:

"Designet er noget nyt og unikt som aldrig er set før"

Timestone produkterne er ikke traditionelle gravsten – men noget helt nyt. Produkterne tager sine organiske former og linjer fra naturen på en simpel og naturlig måde. Med vores produkter er du med til at efterlade et smukkere sidste aftryk på jorden.

Timothy Jacob Jensen

Hvad siger vores forhandlere?

“Det giver god mening, at folk får et alternativt, bæredygtigt valg. Vi tror, at det er et rigtigt tidspunkt at gøre det på. Tiden er til det. Vi ser en efterspørgsel på bæredygtighed inden for vores branche, og det her er et godt initiativ og et godt alternativ for branchen.”

Mærk vores produkter

Det er vores største ønske, at give folk muligheden for at se og mærke vores produkter. Er du interesseret vil vi derfor opfordre dig til at kontakte os, så vi kan lave en aftale. Vi står klar til at byde dig velkommen.

Fra idé til færdigt produkt

Timestone er etableret på baggrund af ideen om at lave mere miljøvenlige mindesten og mindeplader i takt med tidens ånd og krav om, at vi alle må bidrage til at passe bedre på vores planet.

Se en film om hele konceptet:

Et smukkere sidste aftryk

TIMESTONE er en familiebaseret virksomhed, drevet af far og søn, Nikolaj og Mikkel Tymm-Andersen. Etableret på baggrund af ideen om at lave mere miljøvenlige mindesten og mindeplader i pagt med tidens ånd og krav om, at vi alle må bidrage til at passe bedre på vores planet.