Om designet

Elementer fra naturen, såsom søpindsvinet eller dråben som bryder vandoverfladen, har været inspiration til disse designs. Skoven har sat sine spor i designet i form af den ro som kommer til udtryk i formerne og linjerne. Alle disse overvejelser gør, at vores produkter passer ind i naturen, når det en dag kommer til at skulle stå på kirkegården.

Alle vores produkter er forsynet med en messingplade, hvor initialer, datoer og en kort besked kan blive indgraveret. Pladerne gør, at produktet står urørt og at pladerne efterfølgende kan bruges derhjemme som en påmindelse om den afdøde og gravstenen kan genanvendes.

I vores arbejde med designet af disse sten har et vigtigt område for os været at tilgodese arbejderne omkring stenene, da traditionelle gravsten af granit er tunge og uhåndterbare. Vi har derfor sørget for, at vores produkter er lette og håndterbare for kirkegårdspersonalet.

Messingpladen fungerer som et spyd der forankres i jorden og holder stenen fast på gravstedet. Fordi en gravsten er en meget personlig og individuel sag, er det også muligt at tilpasse produktet i flere forskellige farver, så de efterladte kan vælge den rigtige sten til den afdøde.

Et ord fra vores designer

Felix Hoffmann

“Formålet med TimeStone har været at skabe en gravsten, som også vil hjælpe arbejdsmiljøet for de mennesker, der arbejder på kirkegården, ved at være lettere end granit.

Timestone produkterne er derfor ikke traditionelle gravsten – men noget helt nyt. Produkterne tager sine organiske former og linjer fra naturen på en simpel og naturlig måde. Med vores produkter er du med til at efterlade et smukkere sidste aftryk på jorden.”

Timothy Jacob Jensen

Om Designers Trust by:

Timothy Jacob Jensen

I dag arbejder han fra Timothy Jacob Jensen Studios med et team af kreative medarbejdere fra hele verden. I 2021 lancerede han sammen med en gruppe kolleger og investorer Designers Trust, en digital platform, der sigter mod at forbinde designere over hele verden med de brands, der har brug for deres tjenester til gavn for begge parter.

Timothy Jacob Jensen blev en del af Bang & Olufsens team af ledende designere i en alder af 17. Som 24-årig blev hans første design inkluderet i designkollektionen på Museum of Modern Art i New York. Ved 28 overtog han ansvaret for Jacob Jensen Design fra sin far. Han blev chefdesigner for Gaggenau, da han var 30. Ved 48 blev han professor ved Fudan University i Shanghai, og ved 55 blev han udnævnt til Årets Designer i Kina.