Hør fra én af vores tilfredse kunder.

Mikkel Tymm-andersen

Skrevet af
Mikkel Tymm-Andersen

En Kunde Historie: Lise Mejlholm og “Sea Urchin” Gravstenen

Vi er beærede over at kunne dele en rørende kunde historie fra Lise Mejlholm, der valgte vores “Sea Urchin” gravsten til hendes afdøde mand, Ole. Se videoen ovenfor eller læs et uddrag af Lises tanker og refleksioner her.

Personlighed og Bæredygtighed

Lise startede med at forklare, hvordan familien havde tid til at overveje deres valg, da Oles død ikke kom som et chok. Hun fremhævede vigtigheden af at vælge noget, der afspejlede Oles personlighed og ikke blot en standard gravsten. Derudover var det vigtigt for hende at finde en løsning, der var så CO2-neutral og bæredygtig som muligt.

Lise arbejder som kordegn i folkekirken og har set mange gravsteder blive nedlagt. Hun ønskede derfor en gravsten, som ikke ville ende som affald, men som kunne have en mere meningsfuld og bæredygtig afslutning.

Søgen efter Den Perfekte Gravsten

Efter omfattende søgninger på Google, Pinterest og Instagram efter kunstgravsten og bæredygtige gravsten, fandt Lise vores virksomhed, Timestone. Hun blev hurtigt imponeret over vores produkter, især “Sea Urchin” og “Still” stenene.

Lise arrangerede et møde med Anita, en bedemand i Sæby, som viste dem stenene. Selvom familien først troede, de ville vælge “Still” stenen, ændrede de mening ved synet af “Sea Urchin”. Lise beskrev det som kærlighed ved første blik, da stenen passede perfekt til Oles kærlighed for søpindsvin.

Det Endelige Valg

Det var en følelsesladet beslutning, men det var vigtigt for Lise og hendes børn at vælge noget, der både var smukt og meningsfuldt. “Sea Urchin” stenen blev valgt, ikke blot fordi den var smuk og mindede om Oles passion for søpindsvin, men også fordi den var den mest bæredygtige løsning, de kunne finde.

Lise udtrykte stor tilfredshed med at have fundet en gravsten, der ikke blot var lokal, men også enestående i sit design og bæredygtighed. Det var vigtigt for hende at undgå en gravsten, der skulle transporteres langvejs fra og koste en formue.

Tak for Din Historie, Lise

Vi er dybt taknemmelige for Lises ærlige og hjertevarme historie. Den minder os om, hvorfor vi gør det, vi gør – at skabe gravsten, der er både smukke, personlige og grønne. Lise Mejlholm og hendes families oplevelse med “Sea Urchin” gravstenen er et bevis på, at vi er på rette vej. Vi håber, at flere kan finde trøst og inspiration i vores produkter, præcis som Lise gjorde.

Tak fordi du deler din historie med os, Lise.