Timestone Vinder Flere Anderkendte Design Awards

Mikkel Tymm-andersen

Skrevet af
Mikkel Tymm-Andersen

Vi er utrolig stolte af at kunne meddele, at vores gravsten, Timestone, har vundet en række prestigefyldte design awards. Disse priser anerkender ikke blot det æstetiske og funktionelle design af vores produkter, men også vores engagement til bæredygtighed og innovation. Læs nedenfor grundlaget for at vinde disse awards.

German Design Award: Excellent Product Design og Eco Design

Med Timestone har vi revolutioneret den traditionelle måde at lave gravsten og mindeplader på. Vores produkt er det første seriefremstillede gravsten i Danmark, der er lavet af et andet materiale end granit, nemlig ler. Denne banebrydende tilgang har gjort det muligt for os at udvikle et grønnere produkt uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller funktionalitet. German Design Award juryen anerkendte vores arbejde med både Excellent Product Design og Eco Design priser, hvilket understreger vores produkt som både innovativt og miljøvenligt.

IF Award

Vores vision har altid været at bringe nye, mere bæredygtige produkter til markedet som alternativer til de traditionelle gravsten. Ved at anvende lettere tilgængelige materialer, der er lettere at håndtere og transportere, tilbyder vi en løsning, der ikke kræver kompromiser med hensyn til pris eller design. IF Award juryen har fremhævet vores evne til at forene bæredygtighed med praktisk anvendelighed og æstetik, hvilket vi er meget stolte af.

Red Dot Award

Timestone gravsten redefinerer den traditionelle æstetik for mindesten og mindeplader. I stedet for tung granit bruger vi et grønnere alternativ lavet af keramik baseret på ler. Med en vægt på kun 10-15 kg er vores gravsten ikke blot lettere at håndtere og transportere, de imponerer også med deres moderne design og materialets bæredygtighed. Red Dot Award juryen har udtalt, at vores gravsten gør en betydelig forskel for bæredygtighed og samtidig tilbyder en nutidig og imponerende designoplevelse.

Disse anerkendelser fra German Design Award, IF Award og Red Dot Award bekræfter, at vores indsats for at skabe et produkt, der både er bæredygtigt og æstetisk tiltalende, er blevet bemærket og værdsat. Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at udvikle innovative og bæredygtige løsninger til mindesten og mindeplader.

Et kæmpe tak og tillykke til vores dygtige designer Felix Hofmann der i samarbejde med Timothy Jacob Jensen og Designers Trust har hjulpet os med at skabe noget vi i dag er meget stolte af.